УШИВАНЕ ПО МЯРКА

костюми, ушити по мярка - nakka fashion

Костюмът трябва да стои по най-добрият начин и именно затова Made to Measure услугата на Nakka Fashion е изключително удачен избор за всеки мъж със специално отношение към модата. Идеален начин нашите клиенти да носят най-новите колекции италиански платове, но съобразени със собствения им вкус, желание и индивидуална кройка.

Методът Made to Measure се използва от едни от най-големите марки за мъжка мода във Великобритания, САЩ и Италия. Някои от тях са: Brioni, A. Caraceni, Brooks Brothers, Dunhill, Scabal, Jeff Banks, Huntsman и други.

Клиентът може да избира от най-добрите италиански платове от вълна, кашмир, лен, коприна и др. Nakka Fashion предлага тотална ексклузивност чрез ушиване на нестандартни модели – бродиране на името ви, ревери, кръпки, копчета, дизайнерски хастари и други подобни детайли, който открояват личния стил.

 

Ушиване по мярка – процес

1. Запазете час като ни се обадите на телефон: +359894 615 037  или на E-mail: office@nakka-fashion.com

2. Ще се срещнем на удобно за вас място (офиса, дома или в нашия шоуруум), ще уточним някой детайли за Вас и от какъв костюм имате нужда.

3. Ще Ви покажем модели на мъжки костюми от нашата марка.

4. Ще Ви дадем да изберете от над 2000 вида плат, напътствайки Ви, за да не се изгубите в огромното разнообразие, което предлагаме, след това ще научите цената.

5. Ще Ви вземем мерки използвайки Made to Measure технология и след като сте избрали и най-малкия детайл по Вашия костюм, за нас започва истинската работа. А за Вас остава да чакате шивачите ни да изработят мечтаният костюм.

6. Получавате перфектно ушит за Вас костюм, след 10-15 работни дни, в зависимост от предпочитанията Ви.

С няколко думи: дизайн, качество и лично отношение на добри цени.

Всички изображения по-долу са на костюми, шити от нашите шивачи с
платове Made in Italy. Срок на изработка: до 15 работни дни.